Måttanpassade skjutdörrar

Alla våra skjutdörrar är av högsta kvalité och tillverkade i Sverige. Alla ramar och är tillverkade i aluminium av högsta kvalité. Hjulen är handgjorda, kullagrade och har alltid urspårningsskydd i botten för att förhindra att dörren spårar ut från golvskenan.

Golvhjulen på alla skjutdörrar är justerbara om väggar och golv skulle vara sneda och ur vinkel. Man kan justera dörrarna minst 10 mm på höjden.

Som regel ska man mäta höjd och bredd på 3 olika ställen. I normalfall tar vi alltid lägsta höjden och största bredden. Då vet vi att dörrarna får plats på höjden och täcker upp hela bredden.

Tak- och golvskena ingår alltid, och är kapad i rätt mått.

Rammodell

Med våra två olika ramar sätter ni grunden till era skjutdörrar. Bold är bredare och rundare i formen och Slim är smalare och rakare i formen. De olika ramarna finns i olika färger. Tak och golvskena levereras i samma färg som ramen.

Läs mer om rammodell

Fältfyllning

Vi försöker hela tiden hålla vårt sortiment levande med olika fältfyllningar i dörrarna. Detta gör vi genom att hålla koll på trender i inredningsbranschen. Så med våra 20+ fältfyllningar är vi säkra på att ni ska hitta något ni gillar.

Läs mer om våra fältfyllningar

Spröjsindelningar

Vill ni att era nya skjutdörrar ska vara en snygg inredningsdetalj i er bostad rekommenderar vi att dela in dörrarna med en av våra olika spröjsindelningar. Ha samma fyllning i de olika fälten eller blanda som ni vill.

Läs mer om våra spröjsindelningar

Produktinformation

Minsta bredd per dörr: 400 mm
Största bredd per dörr: 1200 mm
Skenor: 1 spårig skena, 2 spårig skena (standard), 3 spårig skena
Ramar Bold: finns  i silver, vit, brons och guld (bredd ram:35 mm)
Ram Slim: finns  i vit, grafit, silver (bredd ram: 20 mm)
Soft close/mjukstängning = tillval
Filtlist = tillval
Positionstopp= ingår alltid